Domena

Internet domena (en. Domain name) je ime koje identificira ime računala na internetu. Ta imena su komponente URL adrese za neku web stranicu, a sve web stranice su smještene na nekom poslužiteljskom računalu. Internet domene se sastoje od imena i nastavka koje razdvaja točka u obliku "ime_servera.domena.najviša_domena".

Saznaj više... »

Hosting

Hosting je u prijevodu smještaj web servisa na server. Najčešće se odnosi na smještaj web stranica tj. cjelokupnog internet sadržaja na web server, tako da budu dostupne svima koji pregledavaju Internet. Najčešće uključuje uslugu smještaja web stranica, elektronske pošte, no i raznih drugih servera.

Saznaj više... »

SEO

Optimizacija web stranice (eng. Search engine optimization - SEO) oglašivača za internet tražilice sastoji se od čitavog niza strategija koje su usmjerene ka podizanju organske posjećenosti stranice za internet tražilice kroz povećanje ranga na rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi.

Saznaj više... »

Često postavljanja pitanja

Potražite odgovore na često postavljana pitanja ili nam pošaljite svoje. Potrudit ćemo se odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više... »